All Categories

DROPSHIP

DROPSHIP

 

6 FAKTOR UTAMA KENAPA WAJIB JOIN DROPSHIP NAURAASHRAF!

.

 MARGIN UNTUNG? 

Keuntungan sehingga RM16 sehelai sis! Senang sangat nak dapat sales beratus2 Sale 1hari

.

 MUDAH JUAL! 

Yer mudah sangat nak jual item Ciknora ni sis, upload je gambar berdesup whatsapp masuk sebab ramai yang suka product Ciknora ni tauuu..

.

 MARKETING TOOLS YANG TERBAIK. 

Sis semua takperlu nak pening kepala nak fikir ayat promosi, semua nye Ciknora yang akan sediakan dari ayat promosi, gambar2 dan testimoni semua FREE tauuu.. Hanya di NAURAASHRAF.

.

 HANYA DUDUK DI RUMAH.

Tak perlu pegang stok, tak perlu keluar pergi pejabat pos tau sis. Hanya dudok kat rumah reply whatsapp customer dan kami yang akan pos kan barang.. Senang je nak buat duit

.

 SYSTEM ORDER YG MUDAH! 

Haa ni lagi satu kelebihan dropship Nauraashraf. Nak cek stock atau nak buat pembelian boleh terus ke website Ciknora www.nauraashraf.com hanya klik2 je.. Mudah kan..

.

 SUPPORT! 

Sis semua jangan risau, Ciknora dulu pon start dari bawah tau.. untuk semua crew dropship Ciknora akan masok kan dalam special group exclusive Telegram dimana kita akan share semua info ye. Haa best tak? Best kann

SYARAT-SYARAT DROPSHIP NAURAASHRAF

 

SILA BACA TERMA & SYARAT DI BAWAH DENGAN TELITI

 

1.       Yuran komitmen sebanyak RM50 dikenakan untuk mendaftar

 

 

2.       Mereka yang telah mempunyai pengalaman dalam perniagaan online dan pelanggan setia NAURAASHRAF adalah sangat digalakkan untuk menyertai dropship kami.

 

3.       Akaun anda akan diupgrade kepada akaun Dropship dalam masa 3 hari selepas anda mendaftar dan membuat pembayaran. Anda juga akan dimasukkan ke dalam group support ‘NAURAASHRAF Crew'. Group ini bertujuan memberi pengetahuan tentang ilmu-ilmu perniagaan online.

 

4.       Semua tempahan perlu dibuat melalui website www.nauraashraf.com sahaja. Semasa membuat tempahan pelanggan anda di website, anda perlu mengisi nama, alamat dan nombor telefon pelanggan anda semasa ‘check out’

 

5.       Komisyen adalah bergantung kepada satu-satu design sehingga RM16 per helai.

 

6.       Anda dilarang menjual produk NAURAASHRAF melebihi harga yang ditetapkan oleh NAURAASHRAF.

 

7.       Semua tempahan akan dipos pada keesokan harinya (Isnin-Jumaat kecuali cuti umum) Contohnya, anda membuat tempahan pada hari Isnin. Item akan dipos pada hari Selasa. No tracking pelanggan anda akan dihantar melalui whastapp.

 

 

SEBARANG PERUBAHAN TERTAKLUK KEPADA TERMA & SYARAT PIHAK PENGURUSAN NAURAASHRAF ENTREPRISE

 

.

Untuk sebarang maklumat atau pertanyaan, Sis boleh direct contact Production kami di Whatsapp +601160739235

There are no products to list in this category.